(0)
(0)

Καλοκαιρινά κοσμήματα: Do's & Don'ts

22.05.2018
Καλοκαιρινά κοσμήματα: Do's & Don'ts

Το καλοκαίρι έχει φτάσει και είμαστε πανέτοιμες να εντυπωσιάσουμε με τα summer outfits μας. Και δεν γίνεται να μην προσθέσουμε ένα glam touch στο σύνολό μας, αρκεί φυσικά να το κάνουμε σωστά!

Ακολουθώντας τα παρακάτω tips, τα αγαπημένα μας κοσμήματα θα μας συντροφεύσουν στις βουτιές μας αλλά και τα φετινά beach parties!

 

TIP1. Επιλέγουμε γνήσια υλικά

Το αλάτι, το αντηλιακό και η άμμος δεν είναι φίλοι των κοσμημάτων μας, ειδικά όταν αυτά είναι φτιαγμένα από φθηνά υλικά. Πόσες φορές τα faux bijoux μας έχουν χαλάσει με την πρώτη βουτιά, αφήνοντας αντιαισθητικούς πράσινους λεκέδες στο δέρμα μας; Αυτό συμβαίνει γιατί είναι κατασκευασμένα από χαλκό, ο όποιος όταν έρχεται σε επαφή με τα οξέα του ιδρωμένου δέρματος, το αλάτι και τις λοσιόν, διαβρώνεται και αφήνει άλατα χαλκού στο δέρμα. Δυστυχώς η λύση με το μανό δεν έχει πάντα αποτέλεσμα άλλωστε ποια θα κάτσει να βάφει με σκληρυντικό τα κοσμήματα της ξανά και ξανά; Προτιμήστε να επενδύσετε σε κοσμήματα από χρυσό, πλατίνα και επιπλατινωμένο ασήμι και ξενοιάστε!

TIP2. Προσοχή στην άμμο!

Το βασικό στοιχείο των καλοκαιρινών μας διακοπών, μπορεί να χαλάσει τα αγαπημένα μας κοσμήματα! Δεν καταστρέφει μόνο τα faux, αλλά ταλαιπωρεί και τα επιχρυσωμένα κοσμήματά μας. Φυσικά τα πολύτιμα μέταλλα, όπως ο χρυσός, το ασήμι, η πλατίνα και το τιτάνιο δεν πρόκειται να επηρεαστούν. Το ίδιο ισχύει και για τις πολύτιμες πέτρες με μεγάλο βαθμό σκληρότητας όπως το διαμάντι, που είναι δύσκολο να χαραχτούν και να σπάσουν. Αντίθετα, πιο ευαίσθητες πέτρες όπως ο αγαπημένος μας αμέθυστος είναι εύκολο να χαραχτούν, οπότε θα πρέπει να είμαστε έξτρα προσεκτικές!

 

TIP3. Προσοχή στο κρύο νερό!

Σημαντικό δεν είναι μόνο να μην χαλάσουν τα κοσμήματά μας, αλλά και να μην τα χάσουμε! Το κρύο νερό κάνει το δέρμα μας πιο σφιχτό, πράγμα που είναι γενικά ιδιαίτερα θετικό για την εμφάνισή μας, όμως είναι και ο βασικός λόγος που χάνουμε τα δαχτυλίδια μας! Οπότε δείχνουμε ιδιαίτερη προσοχή και αποφεύγουμε να φοράμε στην παραλία δαχτυλίδια με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία όπως για παράδειγμα την βέρα ή το μονόπετρο του γάμου μας!

Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!

Πριν από 47 χρόνια, ο
παππούς μας Λάμπρος
Μάνος, οραματίστηκε...
Διάβασε περισσότερα

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για μοναδικές προσφορές!

SOCIAL MEDIA
Copyright © 2018 | Golden Selection | Designed & Developted by Imode

Δημοκρατίας 74Α, Ηλιούπολη, 16344, Ελλάδα