fbpx
(0)
(0)

Όροι χρήσης GoldenSelection
logo-new-gs

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ www.goldenselection.gr

1.ΕΙΣΑΓΩΓΗ- ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
Tο www.goldenselection.gr είναι η ηλεκτρονική διεύθυνση της ετερόρρυθμης εταιρείας με την επωνυμία « ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΛΙΑΣ & Σία Ε.Ε.», νομίμως εκπροσωπούμενης με έδρα την Ηλιούπολη, Λ.Δημοκρατίας 74Α, τηλ. 210-9719825 και το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων  της μέσω του Διαδικτύου, όπως κοσμήματα, ρολόγια, ασημένια σκεύη κ.λ.π. καθώς και η παροχή υπηρεσιών, ενδεικτικά αναφέρουμε  επισκευές κοσμημάτων,  ρολογιών κ.λ.π.  Όλα τα είδη που εμπορεύεται ή θα εμπορευτεί στο μέλλον,  η ως άνω εταιρεία μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο πώλησης και στο  www.goldenselection.gr
Η πολιτική της www.goldenselection.gr είναι οι ηλεκτρονικές πωλήσεις να ελέγχονται πλήρως από ανθρώπινο δυναμικό διασφαλίζοντας έτσι τόσο την ποιότητα υπηρεσιών και εμπορευμάτων όσο και την διασφάλιση ορθών χρεώσεων και πάντα με την συγκατάθεση του πελάτη. 
Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα Goldenselection.gr  το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.goldenselection.gr.
Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Παρακαλούμε να διαβάζετε προσεκτικά τους όρους χρήσης , σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές θα γίνονται χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες.
Το www.goldenselection.gr διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στο ηλεκτρονικό κατάστημα, την εμπορική του  πολιτική και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κριθεί απαραίτητο.
Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό. Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά τις συναλλαγές μέσω του κόμβου www.goldenselection.gr.
Οποιεσδήποτε αποκλίσεις από αυτήν την Σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από το www.goldenselection.gr εγγράφως. Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς.
Το www.goldenselection.gr μπορεί να τροποποιήσει τις τιμές, τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά αυτούς τους όρους για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν στο μέλλον. Η χρήση της ιστοσελίδας μετά από την δημοσιοποίηση των αλλαγών θα σημαίνει ότι δέχεστε και συμφωνείτε με τις αλλαγές. Στην περίπτωση που δε συμφωνείτε με τους νέους όρους θα πρέπει να σταματήσετε τη χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας.
Το www.goldenselection.gr έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει να αναστείλει ή και να διακόψει για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα όλο ή μέρος της ιστοσελίδας του, να αλλάξει, βελτιώσει ή αναβαθμίσει αυτήν χωρίς καμία ειδοποίηση.
Αν και έχει δοθεί μεγάλη βαρύτητα στην όσο καλύτερη απεικόνιση και περιγραφή των προϊόντων μας, το www.goldenselection.gr δεν εγγυάται για τυχόν τυπογραφικά, αριθμητικά ή λάθη απεικόνισης που μπορεί να εμφανιστούν στη ιστοσελίδα καθώς και αν οι απεικονίσεις και περιγραφές των προϊόντων είναι ακριβείς και πλήρεις.
Δεν επιτρέπεται από τρίτους, η χρήση : των ονομάτων των μοντέλων, των συλλογών, των προϊόντων, των υπηρεσιών, της επωνυμίας της εταιρείας, αλλά και των όλων εμβλημάτων που ανήκουν στο www.goldenselection.gr .

2.ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Όταν επισκέπτεστε το www.goldenselection.gr, αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), επικοινωνείτε με το www.goldenselection.gr με ηλεκτρονικό τρόπο. Ως εκ τούτου αποδέχεστε το δικαίωμα του www.goldenselection.gr κατ' αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.

3.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Όλο το περιεχόμενο στην ιστοσελίδα www.goldenselection.gr όπως ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά,  κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό ανήκει στην ετερόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία « ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΛΙΑΣ & Σία Ε.Ε.» , στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.goldenselection.gr ή στους παρόχους περιεχομένου που συνεργάζονται με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα και προστατεύεται από το Νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας όπως και από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία.
Απαγορεύεται η συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε προϊόντων καταλόγων, περιγραφών προϊόντων ή τιμών, οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση των προϊόντων, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρείας. Η εμφάνισή των ανωτέρω στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους παρά μόνο με την έγγραφη άδεια του νόμιμου εκπρόσωπου της εταιρείας .
Όλος  ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, το γραφικό,  η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής είναι ιδιοκτησία της ετερόρρυθμης εταιρείας με την επωνυμία  «ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΛΙΑΣ & Σία Ε.Ε.» και του ηλεκτρονικού καταστήματος www.goldenselection.gr  και είναι Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας , επιφυλασσόμενων ολων των δικαιωμάτων.

4.ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.goldenselection.gr παρέχει στους πελάτες του περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος για την τοποθέτηση παραγγελιών και την επικοινωνία με την εταιρία.
Οι επισκέπτες του www.goldenselection.gr  διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλήσιμο, και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) για την αρχική σελίδα www.goldenselection.gr σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφ' όσον αυτός ο υπερ-σύνδεσμος δεν περιγράφει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους με ένα ψεύτικο, παραπλανητικό, μειωτικό ή ειδάλλως δυσάρεστο τρόπο.
Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.goldenselection.gr.

5. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου με την συμπλήρωση και αποστολή της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστότοπο www.goldenselection.gr και είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον έγιναν δεκτές . Σχετική ενημέρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε με την Επιβεβαίωση Καταχώρησης, η οποία καταγράφεται αυτόματα και στα συστήματα του www.goldenselection.gr.
Αντίγραφο της παραγγελία σας αποστέλλεται με e-mail κατόπιν υποβολής της παραγγελίας και με την ηλεκτρονική υπογραφή του υπαλλήλου που έχει αναλάβει την παραγγελία.
Πριν την αποστολή Φόρμας Παραγγελίας λάβατε γνώση των εξής στοιχείων:
Στις αναγραφόμενες τιμές πώλησης περιλαμβάνεται  Φ.Π.Α. 23%  των διάφορων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστοτόπου. Λόγω της φύσεως των προϊόντων  οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν, οπότε και η εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώσει τους πελάτες που έχουν ήδη υποβάλει την φόρμα παραγγελίας για την μεταβολή της τιμής.
Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες, ενώ το www.goldeselection.gr  επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να αναπροσαρμόζει τιμές. Η πολιτική τιμών της εταιρείας μας, είναι ίδια σε όλα τα σημεία πώλησης ( καταστήματα και ηλεκτρονικό κατάστημα). Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η τιμή του ίδιου προϊόντος μεταβάλλεται όταν υπόκειται σε τροποποίηση των φυσικών χαρακτηριστικών του, όπως λ.χ. μεγέθους. Σε κάθε περίπτωση, αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή περιγραφή των στοιχείων και των τιμών που παραθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο κάποιων τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και περιγραφές προϊόντων. Τα έξοδα μεταφοράς μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς και τελωνειακοί ή λοιποί φόροι δεν συμπεριλαμβάνονται στις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν.
Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.
Παραγγελίες μπορούν να γίνουν και τηλεφωνικώς.  
Παρακαλούμε σημειώστε τον αριθμό παραγγελίας σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας, Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210-9719825  ή με αποστολή e-mail στο info @goldenselection.gr
Σε περίπτωση που στην παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail ή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας. Παρακαλούμε να φροντίζετε για την παραλαβή των e-mail και την φύλαξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της συναλλαγής μας. Το www.goldenselection.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη διεκπεραίωση παραγγελίας σε περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας ή κατάργησης προϊόντων.

6.ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή  και ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας ή της εταιρείας ταχυμεταφοράς.
Ο χρόνος αποστολής των παραγγελιών αναλογεί. Εντός Αττικής 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες,  στην Ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη (στις Πρωτεύουσες των Νομών) νησιά 5 εργάσιμες ημέρες εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα και εφόσον δεν φέρουν ειδικές ιδιότητες τις οποίες έχετε ζητήσει κατά τα παρακάτω. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς
Σε περίπτωση που ζητηθεί από τον πελάτη τροποποίηση του προϊόντος-εφόσον αυτή είναι δυνατή- έτσι ώστε αυτό να φέρει εδικά χαρακτηριστικά και ιδιότητες, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφέρεται η  χάραξη, αλλαγή χρώματος  κοσμημάτων κ.λ.π., ευνόητο είναι πως ο χρόνος παράδοσης παρατείνεται για εύλογο χρονικό διάστημα για το οποίο θα ενημερώνεται ο πελάτης μέσω email.
Το www.goldenselection.gr ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και τις  υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της.

7.ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
-Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στην εταιρεία μας .
-Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
-Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.
Προϊόντα
Όλα μας τα προϊόντα παραδίδονται με εταιρεία ταχυμεταφορών επιλογής του ηλεκτρονικού καταστήματος, με έξοδα του παραλήπτη, σε αρίστη κατάσταση  και συσκευασμένα.
Ο πελάτης υποχρεούται να επαληθεύσει το ορθόν της παραγγελίας παρουσία του υπαλλήλου ταχυμεταφορών και να υπογράψει κατόπιν το δελτίο αποστολής στην θέση « ο παραλαβών» . Η θέση της υπογραφής του στο ως άνω παραστατικό θεωρείται ότι αποτελεί ανεπιφύλακτη παραλαβή του προϊόντος. Στη περίπτωση που κάποιο προϊόν από τα παραληφθέντα φαίνεται παραβιασμένο ή αλλοιωμένο, ο πελάτης οφείλει να ειδοποιήσει άμεσα και πριν την ως άνω ανεπιφύλακτη παραλαβή το ηλεκτρονικό κατάστημα στα ως άνω τηλέφωνα.

8.ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ/ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της www.goldenselection.gr σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητα του και υπό την προϋπόθεση ότι (i) δεν προβλέπεται διαφορετικά από την εγγύηση του παραγωγού, ή του εισαγωγέα και το προϊόν βρίσκεται εντός εγγύησης, οπότε και ισχύουν οι όροι εγγύησης ή (ii) αν δεν υπάρχει εγγύηση κατά το (i) δεν έχει επέλθει η νόμιμη παραγραφή των δικαιωμάτων του αγοραστή ή (iii) αν δεν υπάρχει εγγύηση κατά το (i) και το ελάττωμα ή η ιδιότητα που λείπει δεν είναι σημαντικά.
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε δέκα (10) ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος.
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την καταβολή του τιμήματος που μας καταβάλατε α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητα του και υπό την προϋπόθεση ότι (i) δεν προβλέπεται διαφορετικά από την εγγύηση του παραγωγού, ή του εισαγωγέα και το προϊόν βρίσκεται εντός εγγύησης, οπότε και ισχύουν οι όροι εγγύησης ή (ii) αν δεν υπάρχει εγγύηση κατά το (i), δεν έχει επέλθει η νόμιμη παραγραφή των δικαιωμάτων του αγοραστή ή (iii) αν δεν υπάρχει εγγύηση κατά το (i) και το ελάττωμα ή η ιδιότητα που λείπει δεν είναι σημαντικά και (β) εντός 14 ημερών από την παράδοση του προϊόντος.
Το www.goldenselection.gr ευθύνεται για αποζημίωση σε περίπτωση έλλειψης συμφωνημένης ιδιότητας ή ύπαρξης ελαττώματος μόνο αν αυτό έχει προκληθεί από υπαιτιότητά του, οπότε και δεν ευθύνεται για ελαφρά αμέλεια.
Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα www.goldenselection.gr. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις: 1. επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα.
2. σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος εντός 10 ημερών με άλλο ή άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος ή με πρόσθετο τίμημα ή υπαναχώρησης εντός 14 ημερών σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί
3. το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).
Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον πελάτη κατά τα ανωτέρω, το ηλεκτρονικό κατάστημα υποχρεούται να επιστρέψει τα ποσά που του κατέβαλε ο  καταναλωτής εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών.
Σε κάθε περίπτωση υπαναχώρησης/ επιστροφής ή αντικατάστασης προϊόντων επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής προς και από την εταιρεία μας, εκτός αν ο λόγος υπαναχώρησης/ επιστροφής ή αντικατάστασης οφείλεται σε δόλο ή βαριά αμέλεια μας
Ειδικά και όσον αφορά στα ρολόγια  ή άλλα προϊόντα τα οποία το www.goldenselection.gr εμπορεύεται μετά την παρέλευση των ως άνω 10 ή 14 ημερών αντίστοιχα, υπεύθυνες για οποιεσδήποτε απαιτήσεις καθίστανται οι επίσημες αντιπροσωπίες Ελλάδος για τις μάρκες που αντιπροσωπεύουν, οι οποίες και καλύπτουν με την εγγύηση που συνοδεύουν τα προϊόντα. Σε περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων, ακύρωσης παραγγελιών ή από μέρους σας άρνησης παραλαβής του προϊόντος από την ταχυμεταφορική εταιρεία, υποχρεούστε για φορολογικούς λόγους, να μας γνωστοποιήσετε μέσω υπεύθυνης δήλωσης του λόγους επιστροφής, ακύρωσης ή άρνησής σας .  
Δεν γίνονται αλλαγές στα προϊόντα προσφορών και ειδικών παραγγελιών, ούτε επιστρέφονται χρήματα.

9.ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να κάνετε πίσω («back») και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση». Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία, αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να καλέστε το  210-9719825  και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής του πωλούμενου αντικειμένου δεν μπορεί να γίνει ακύρωση αυτής. Σε  κάθε περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος .
Ωστόσο, η κατάσταση (status) της παραγγελίας δεν θα αλλάξει στη σελίδα του λογαριασμού σας.

10.ΕΓΓΥΗΣΗ ΡΟΛΟΓΙΩΝ .ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Εγγύηση ρολογιών:
Η παρούσα εγγύηση καλύπτει ελαττώματα στα υλικά ή την κατασκευή του ωρολογίου σας για την ως άνω χρονική περίοδο από την ημερομηνία της αρχικής αγοράς. Καλύπτει δηλαδή τον μηχανισμό λειτουργίας, τους δείκτες και την πλάκα του ωρολογίου. Τυχόν ελαττώματα των ως άνω υλικών κατά το χρόνο που διαρκεί η εγγύηση , θα επισκευάζονται δωρεάν. Το ρολόι που χρήζει επισκευής θα πρέπει να συνοδεύεται από την εγγύησή του , η οποία θα φέρει απαραιτήτως  τη σφραγίδα του πωλητή, τον κωδικό και την ημερομηνία αγοράς του ωρολογίου.
ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ φθορές ή χτυπήματα που έχουν προκληθεί με υπαιτιότητα του πελάτη-αγοραστή στα εξωτερικά μέρη του ωρολογίου (κρύσταλλο, κάσα, λουράκι, μπρασελέ) και την μπαταρία του.
ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ζημιές που προκλήθηκαν από εσφαλμένη χρήση του ωρολογίου ή μη ορθή εφαρμογή των οδηγιών χρήσης που αναφέρονται στο συνοδευτικό βιβλίο της κατασκευάστριας εταιρίας, από έλλειψη προσοχής , ατύχημα ή συνηθισμένη φθορά, επέμβαση από μη εξουσιοδοτημένο άτομο, καθώς και βλάβες από νερό (εκτός αν έχει αντίσταση στο νερό-water resistant).
ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ρολόι παραμένει στεγανό μόνο όταν η κορώνα του είναι σωστά βιδωμένη ή σωστά κουμπωμένη (αφορά στα ρολόγια που έχουν πρεσαριστή κορώνα). Διαφορετικά εισχωρεί υγρασία στην κάσα ή στον μηχανισμό του ωρολογίου και οι φθορές  που προκαλούνται συνεπεία αυτού δεν καλύπτονται από την παρούσα εγγύηση. Επίσης δεν πρέπει να γίνεται χρήση των μπουτών των χρονογράφων και της κορώνας μέσα στο νερό.
Τα επιχρυσωμένα ωρολόγια με κίτρινο ή ροζ χρυσό ενδέχεται να παρουσιάσουν αλλοιώσεις στο χρώμα τους μετά από χρήση αρωμάτων και καλλυντικών απευθείας στην επιφάνειά τους.
Η ρύθμιση της ημερομηνίας δεν πρέπει να γίνεται κατά το διάστημα από 21:00 έως 2:00, γιατί ενδέχεται να προκληθεί σοβαρή βλάβη στο μηχανισμό του ωρολογίου, η οποία δεν καλύπτεται από την εγγύησή του .
Ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος των μεταφορικών (σε περίπτωση που δεν αποστείλει το προϊόν με δική του χρέωση) σε όλες τις επισκευές ή διαγνώσεις από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας.

11.ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
To www.goldenselection.gr. προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερο όσον αφορά στα χαρακτηριστικά των προϊόντων που εμφανίζονται σε αυτό. Εντούτοις, το www.goldenselection.gr. δεν είναι υπεύθυνο σε περίπτωση που τα χαρακτηριστικά ή άλλο περιεχόμενο σχετικό με προϊόντα που πωλούνται μέσω του www.goldenselection.gr.  είναι ανακριβή, μη πλήρη, μη χρονικά ενημερωμένα, ή εν γένει με λάθη, ή ελλείπουν ουσιώδη χαρακτηριστικά.

12.ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Η εταιρεία μας ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ στην έκδοση των απαραιτήτων φορολογικών εγγράφων κατά τη αποστολή των προϊόντων .
Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους :
Α)  Το ηλεκτρονικό κατάστημα δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, Electron, American Express, Diners. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από την ALPHA BANK  ( στο περιβάλλον της οποίας πραγματοποιείται και η τελικά συναλλαγή με την κάρτα σας) με την πιστοποίηση προστασίας συναλλαγών της Verisign Inc.
Για τις αγορές με την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη  κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη  σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας, τότε η πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Επίσης, κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα και την ταυτότητα του. Με χρέωση της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης σας κάρτας. Οι παραγγελίες θα εκτελούνται μόνο όταν η επιχείρησή μας λάβει τον απαραίτητο Κωδικό Αποδοχής Συναλλαγής από την ανάδοχο τράπεζα, η οποία οφείλει να ενημερώσει σχετικά την τράπεζα με την οποία συνεργάζεται η επιχείρησή μας. Ο αριθμός των άτοκων δόσεων εξαρτάτε από το εκάστοτε προιόν. Το www.goldenselection.gr  δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης  σας κάρτας.

Β) Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. 

Γ)     Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :         
Αριθμός λογαριασμού : 261002002000322
ΙΒΑΝ : GR86 0140 2610 2610 0200 2000 322
BIC/SWIFT ALPHA BANK : CRBAGRAA
γ. Με αντικαταβολή μετρητοίς μέσω courier με πληρωμή του προιόντος στον courier με την παραλαβή του.
δ. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα μας.
ε. Μέσω PayPal
Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του Paypal (online ασφαλές σύστημα συναλλαγών) όπου μπορείτε να πληρώσετε είτε με την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη σας κάρτα είτε μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο ηλεκτρονικό σύστημα του www.goldenselection.gr .

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

13.ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Η ετερόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία « ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΛΙΑΣ & Σία Ε.Ε.» και το ηλεκτρονικό κατάστημα  στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται έναντι των πελατών /χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.goldenselection.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων - υπηρεσιών , αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (π.χ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου «όπως ακριβώς έχουν» και « όπως είναι διαθέσιμα»
Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα www.goldenselection.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.
Το www.goldenselection.gr ,οι υπάλληλοι , ή άλλοι αντιπρόσωποί  του, δεν έχουν καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες , για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις, ή έξοδα, ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανόμενων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών , διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών , ή δεδομένων , ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν απο ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας, ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας.
Το www.goldenselection.gr   δεν εγγυάται  ότι  οι servers ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία αποστέλλονται από αυτούς  δεν περιέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία και δεν  φέρουν καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την χρήση του www.goldenselection.gr συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιορισμένων, σε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, συμπτωματικές και επακόλουθες.

14.ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ
Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.goldenselection.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτή και το ηλεκτρονικό κατάστημά της  για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

15. COOKIES
Το www.goldenselection.grέχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας της. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το www.goldenselection.gr να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας ενώ σε κάθε έξοδό σας από την ιστοσελίδα διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα www.goldenselection.gr

16.ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΕΛΑΤΗ
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.
Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψής του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίησή μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα www.goldenselection.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης, σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password.

17.ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ e-mail (newsletters)
To www.goldenselection.grανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email.Δεν ευθύνεται αν τα newsletter δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους ISP’s (Internet Service providers) για την παράδοση. Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί. Βάλετε τη διεύθυνση αποστολής του www.goldenselection.gr στη safe list σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newletter ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων της www.goldenselection.gr, μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του site. Η ενημέρωση από τη www.goldenselection.gr, γίνεται μόνο αν εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο επιθυμείτε. Αντίθετα, σε περίπτωση που έχετε κάνει κάποια παραγγελία στη www.goldenselection.gr, χρησιμοποιώντας το site μας, αποστέλλουμε αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα (email) σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση. Οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

18.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσα από το www.goldenselection.gr διέπονται από το Διεθνές Ευρωπαϊκό δίκαιο αναφορικά για το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003), το Ελληνικό Δίκαιο για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα( Ν. 2472/1997 με την προσθήκη των Π.Δ 207/1998 & 79/2000 και άρθρου 8 του Ν. 2819/20000) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.
Δεν χρειάζεται να μας δώσετε καμία προσωπική πληροφορία αν απλά περιηγηθήτε στην ιστοσελίδα μας. Στην περίπτωση όμως που θέλετε να προβείτε σε αγορά προϊόντος θα πρέπει να μας δώσετε τα παρακάτω στοιχεία: το email σας, όνομα χρήστη, κωδικό χρήστη, την πλήρη διεύθυνση σας, ένα σταθερό τηλέφωνο ή αριθμό κινητού, αριθμό Φαξ (προαιρετικά).
Το www.goldenselection.gr δηλώνει οτι τα στοιχεία που ζητούνται από τους χρήστες δε παραχωρούνται για κανέναν λόγο σε κανέναν άλλον εκτός εταιρείας. Η εταιρεία μας διατηρεί και χρησιμοποιεί αυτά τα αρχεία για λόγους ενημέρωσης των πελατών της, στατιστικούς ή οικονομικούς λόγους και φυσικά για την καλύτερη εξυπηρέτησή  σας. Στην περίπτωση κατάθεσης ψευδών στοιχείων το www.goldenselection.gr έχει την δυνατότητα να προβεί σε διαγραφή του πελάτη και διακοπή της συνεργασίας του με την ιστοσελίδα.
Σας ενημερώνουμε ότι όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα www.goldenselection.gr  ή όταν προβαίνετε σε αγορές, είναι απαραίτητο να παρέχετε ορισμένες πληροφορίες που σχετίζονται με Προσωπικά Δεδομένα, οι οποίες θα τύχουν επεξεργασίας αυτομάτως και θα ενσωματωθούν σε αυτοματοποιημένα αρχεία, τα οποία το www.goldenselection.gr   τυγχάνει Υπεύθυνος Επεξεργασίας.
Η συλλογή και η αυτοματοποιημένη επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων έχει σαν σκοπό την καταγραφή της συμβατικής σχέσης με το www.goldenselection.gr τον έλεγχο, βελτίωση και προσαρμογή σε προτιμήσεις και επιλογές σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες και την αποστολή με ηλεκτρονικά ή παραδοσιακά μέσα διοικητικών, τεχνολογικών, οργανωτικών και / ή εμπορικών πληροφοριών για προϊόντα και υπηρεσίες του www.goldenselection.gr.
Το www.goldenselection.gr δεσμεύεται ότι δεν μεταβιβάζει Προσωπικά Δεδομένα σε εταιρείες ή ατομικές επιχειρήσεις εγκατεστημένες στην Ελλάδα ή σε άλλες χώρες του εξωτερικού για κανένα λόγο χωρίς την πρότερη γραπτή συγκατάθεσή σας. Χρησιμοποιεί τα στοιχεία σας μόνο για δική του χρήση και με τη σύμφωνη γνώμη σας για να σας ενημερώνει για τυχόν νέα προϊόντα, προσφορές κλπ.
To www.goldenselection.gr εγγυάται την εμπιστευτικότητα των Προσωπικών Δεδομένων, ωστόσο το www.goldenselection.gr μπορεί να αποκαλύψει στις αρμόδιες Δημόσιες Αρχές Προσωπικά Δεδομένα ή οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που κατέχει ή είναι προσβάσιμες μέσω των συστημάτων της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από κάποια εφαρμοστέα διάταξη νόμου.
Το www.goldenselection.gr παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου. To www.goldenselection.gr  δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.
Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αθήνας.
Για την επίλυση κάθε διαφοράς από την παρούσα πώληση αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια Αθηνών.


Σχετικά
Επικοινωνία

Δημοκρατίας 74Α, Ηλιούπολη, 16344, Ελλάδα